Aliens VS Predator

18

Aliens VS Predator

De când francizele Predator si a strainilor a făcut debutul pe marele ecran, oamenii au vrut să-i vadă războiul salariilor împotriva una de alta. În 2004 dorința lor a fost acordată cu o adaptare de film oribil, urmată de o altă încercare de slabă în 2007. Într-un efort de a respira viață nouă în francize luptă, Rebeliunea Jocuri (foarte aceeași studio care ne-a adus ultima mare efort AVP în 1999) este de a lua o lovitură de cuțit la o repetare virtual pentru PS3, Xbox 360 și PC. Acesta oferă trei campanii single-player scurte, împreună cu o suită de moduri de multiplayer și hărți.

Ai Aliens, ai Nu și le-ați luat de spațiu nefericit pușcași marini. Singura întrebare la stânga pentru a răspunde este: este nici distractiv de a juca?

În același timp că răspunsul va fi întins în următorii mie de cuvinte sau cam asa ceva, voi începe prin a spune că Aliens Vs Predator are o curbă de învățare abruptă extraordinar dacă joci ca oricare dintre extratereștrii. Din acest motiv, ai de gând să doriți să începeți cu campania marin. Este un shooter first-person mult mai simplă, care face o treabă bună de a introduce vă la lumea din jurul vostru. Veți auzi aceleași blips radar din filmele și că indicator efect mitralieră a făcut cu siguranță saltul la lumea virtuală, de asemenea. Efectele audio vă trageți în mod adecvat în lume străin, e pur si simplu prea rău că nu e nimic dincolo de care se bucura. Vezi, de proiectare a campaniei marin este cookie cutter foarte în măsura în care de proiectare FPS este în cauză. Există unele distractiv de a fi avut, și oferă o introducere la corp la corp mecanica pe care veți avea nevoie pentru campaniile Alien și Predator, dar la sfarsitul zilei sunt doar prea multe jocuri mai bune FPS acolo.

Aliens VS Predator Aliens VS Predator

Acum, s-ar putea crede că, atunci când te aventurezi în cele două campanii străine lucruri sunt obligate pentru a obține mai rece și mai distractiv. Asta nu e chiar în cazul în AVP cauza mecanica prost construite. Atât campaniile Alien și Predator face uz de atacuri corp la corp. În timp ce Predator are unele opțiuni în repertoriul său variat, atacul principal este încă în curs de a fi lamele legat de dreptul dumneavoastră și mâna stângă. Ca oricine care a jucat în caz de pană Namco lui știe, first-person corp la corp este greu pentru a scoate. Din păcate, AVP nu este diferită. Aparatul foto poate fi în întregime prea șubredă, funcția pseudo-lock-on poate provoca decese inutile, și, să-l puneți sincer, atacuri corp la corp cu aceste personaje ar trebui să fie mult mai distractiv.

Din fericire, odată ce luați timp pentru a înțelege punctele de fine și frustrările de lupta corp la corp, AVP prezintă câteva abilități interesante și joacă stiluri – de mai bine sau mai rău. La redarea ca Alien, viteza este cheia. Alien poate muta pe pereți și plafoane, la o rată orbitoare, dar uneori poate fi prea repede să se ocupe de, mai ales atunci când faceți clic pe stick-ul din stânga pentru a sprint. Predator este mai mult despre stealth. Va trebui să rămânem la crengi și partea de sus a clădirilor pentru a lua prada. Toate din furișat ma facut sa ma simt un pic underpowered la redarea ca ceea ce părea a fi o astfel de creatură impresionantă. Din fericire (sau poate nu) odată ce te lupta stick-combi este mult simplificată, probabil, până la punctul de a fi mulțumită neechilibrate la One-Shot ucide.

Aliens VS Predator

Deci, în timp ce componenta single-player nu deține până în comparație cu Call of Duty sau BioShocks ale lumii, face o treabă bună de a oferi universurilor separate AVP. Joc ca marin poate fi bântuie, Predator este în afara pentru a vâna prada și străinul este construit pentru a obține și în afară de luptă rapid, fără tragere de mult foc. Acum, dacă numai mecanica au strecurat afară și mai bine design-ar fi fost mai imaginativ, atunci vom avea ceva cu adevărat special pe mâinile noastre.

Din fericire piesa multiplayer la tarifele de puzzle mai bine decât jocul solo. Există șase moduri contradictorii complet cu șase hărți. Acest lucru, asociat cu patru-player co-op darul pe două hărți, face pentru o portie de frumos de distracție cu prietenii tăi.Modurile sunt frumos variate și stick în mare parte ceea ce face sens, având în vedere materialul subiect. Un mod are Aliens infectarea Marines, un alt are un Predator vânătoare un pachet de oameni. Totul e distractiv solide, mai ales atunci când vei ajunge la 18 de jucători care doresc să lucreze împreună și să se joace la punctele forte ale caracterelor lor.

Aliens VS Predator

Discussion18 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.