Alienware 13

0
Descriere
 

Intel ® Turbo Boost Technology ofera mai multa performanta atunci cand este necesar. Este activat atunci cand sistemul de operare (OS) solicita cel mai inalt nivel de performanta al procesorului.

 

Intel ® Turbo Boost Technology 2.0 permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoareleIntel ® Core ™ de generatia a 3-a si a 4-a, i5 si i7.

 

Alienware 13
Alienware 13
Alienware 13
Regele strazii; Maestru al casei

 

Jucati-va asa cum doriti pe Alienware 13. Este un laptop de gaming puternic, fiind mai subtire si mai usor decat oricare alt model anterioar. Fabricat cu caracteristici premium, cum ar fi elemente de racire confectionate din cupru, optional afisare Quad HD si procesor grafic  de inalta performanta, Alienware 13 este conceput pentru a va oferi o experienta de joc minunat oriunde, de fiecare data.

Atunci cand este cuplat cu Alienware Graphics Amplificator, alimentat de un GPU pentru desktop upgradabil, puteti transforma Alienware 13 intr-un veritabil desktop extrem de performant.

Sfantul Graal al jocurilor
Amplificatorul Alienware Graphics – OPTIONAL

 

Conectati-va si puneti-va centura. Ridicati simtitor performanta experientei de gaming de acasa cu amplificatorul optional Alienware Graphics. Pur si simplu conectati Alienware 13, resetati si bucurati-va de o experienta unui desktop complet extins – Grafica avansata 4K NVIDIA sau AMD; suport pentru cat mai multe ecrane: prin portul HDMI sau mini-Display Port. De asemenea, pentru o si mai buna conectivitate, amplificatorul este dotat cu un hub, care alimenteaza 4 x USB 3.0 pentru perifericele dumneavoastra preferate.

Alienware 13
Alienware 13
Alienware 13 Proiectat pentru excelenta

 

Laptopul Alienware 13 este conceput si construit din materiale premium. Acesta este echipat cu o tastatura consolidata din metal, proiectata pentru a oferii o experienta premium cu un feedback uniform pentru fiecare tasta AlienFX iluminata.

Alienware 13 are o racire a componentelor interioare de ultima generatie. Acesta este inglobat intr-o carcasa rigida, confectionata din fibra de carbon, inspirata fiind de industria aerospatiala.  De asemenea toate piesele interioare sunt racite constant prin radiatoare din cupru. Asta inseamna ca lucrurile vor rula in continuare fara probleme si fara a sacrifica performanta  jocurilor dumneavoastra.

Implicati-va simturile

 

Conectati-va la actiune – Alienware 13 ofera Ethernet conceput de Killer Networks – ceea ce inseamna ca vei primi cele mai fine conexiuni posibile de streaming video si jocuri. Conectati-va cu incredere la WiFi 802.11ac si USB 3.0 pentru viteze de transfer rapide de date.

Ascultati scandarile multimii – difuzoare Klipsch® certificate si software-ul oferit de Sound Blaster vor completa imaginea de laptop de gaming. Urmariti-va prietenii si adversarii cu un webcam de 2.0 MP Full HD.

Alienware 13

 

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.