Alienware 17

14
Descriere
Intel ® Turbo Boost Technology ofera mai multa performanta atunci cand este necesar. Este activat atunci cand sistemul de operare (OS) solicita cel mai inalt nivel de performanta al procesorului.

 

Intel ® Turbo Boost Technology 2.0 permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoareleIntel ® Core ™ de generatia a 3-a si a 4-a, i5 si i7.

 

Alienware 17
Alienware 17
Cea mai tare experienta mobila de jocuri din univers
Fiti in avantaj fata de inamici cu ajutorul celor mai puternice placi grafice pentru dispozitive mobile ale Alienware
Treceti la nivelul urmator al vizualizarii

 

Dominati-va adversarii pe afisajul optional de 17.3″ inchi cu rezolutie Full HD (1080p) si tehnologie antireflex, beneficiind de o experienta captivanta in jocuri. Si largiti-va viziunea, conectati-l la un televizor 3D sau la un monitor Full HD si plonjati direct in miezul actiunii. Alienware 17 este pe cat de versatil, pe atat de puternic, ca sa puteti obtine victoria in conditiile impuse de dumneavoastra.

 

Alienware 17
Suprematie grafica totala

 

Compromisul este pentru pierzatori. Distrugeti-va oponentii cu ajutorul tehnologiei grafice AMD Radeon™ R9 M290X 4GB.

Alienware 17
Descatusati forta

 

Alienware 17 are forta interioara si exterioara; incorporeaza multe tehnologii noi pentru maximizarea performantei. Cu procesoarele optionale Quad Core Intel® Core™ i7 din a patra generatie supratactate obtineti viteza, puterea si performanta de care aveti nevoie pentru a va impune in tot ceea ce faceti. Iar bateria cu 8 elemente va permite sa aveti parte de mai multa actiune dintr-o singura incarcare.

 

Alienware 17
Alienware 17
Alienware 17 Design avangardist

 

Carcasa durabila din aluminiu anodizat intarit cu un cadru din aliaj de magneziu protejeaza afisajul LCD si componentele interne. Peretii frontali si laterali oblici dau sistemului Alienware 17 un aspect sofisticat si misterios. Sistemul este creat pentru performanta maxima, avand o supapa de evacuare in spate pentru procesorul grafic/procesor pentru gestionarea caldurii generate in interiorul sistemului.

 

Alienware 17 Tehnologia pe care o doriti

 

Beneficiati de flexibilitatea asigurata de cele pana la trei hard disk-uri, de configuratiile SSD, de posibilitatea de memorare in cache si de optiunile RAID pentru viteze incredibile.

 

Alienware 17

Discussion14 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.