Antigel centrale termice

0

O casă devine un cămin atunci când e locuită de cei dragi împreună, sub același acoperiș. Acasă e locul unde te simți cel mai bine, unde te simți în siguranță, unde confortul este stabilitatea ta emoțională și fizică. Expresia “nicăieri nu-i ca acasă” devine pe deplin îndreptățită atunci când simți că ai făcut modificările potrivite în căminul tău în ceea ce privește construcția unei structuri durabile, în alegerea unor materiale rezistente, a unei mobile potrivite nevoilor familiei tale și a unor utilități de calitate.

Ce ar însemna o casă frumoasă, cu ziduri atragător văruite și cu un interior realizat după ultimul trend, dacă nu ar exista acel ceva fără de care nu există confort total în locul unde ne petrecem cele mai multe ore din timpul nostru liber? Da, despre căldură este vorba. Despre o temperatură potrivită în căminul nostru, indiferent de anotimpul rece de afară, despre un serviciu de apă caldă curentă care să nu suporte întreruperi și defecțiuni.

Cine a locuit la bloc pentru un timp îndelungat știe neplăcerile create de întreruperea apei calde exact atunci când ai nevoia cea mai mare de ea sau de lipsa căldurii suficiente când temperatura de afară o cere. Centralele termice au fost create să elimine aceste neplăceri care ne răpesc din confortul căminului nostru. Odată ce ai obținut controlul asupra propriului confort, înțelegi importanța investiției constante în păstrarea calității de funcționare a acestei instalații termice și anume în achiziționarea unui antigel calitativ pentru centrale termice.

Piața de desfacere a produselor și a serviciilor este foarte variată în zilele noastre, dar cu toții știm că nu putem pune un semn de egalitate între cantitate și calitate. De aceea trebuie căutată cea mai bună firmă de profil, cu cele mai bune produse de întreținere.

Uneori putem să ne gândim că din moment ce am cumpărat o centrală costisitoare este suficient și ar trebui să meargă foarte bine pentru un timp îndelungat, dar uităm de importanța lucrurilor mărunte, care ajută la o bună funcționare. Antigelul pentru centrale are o importanță deosebită în extinderea perioadei de funcționare a centralelor termice, deoarece conține inhibitori de coroziune, aditivi speciali anticoroziune, corectori de pH și conservanți. Acest antigel protejează anticoroziv toate metalele și aliajele utilizate în construcția sistemelor de încălzire (oțel, fontă, aluminiu, cupru, alamă, cauciuc).

Indiferent de amplasarea instalatiei termice, acesta asigură o fluiditate crescută a agentului termic la temperaturi joase, protejând împotriva înghețului.

Un antigel pentru instalații termice de calitate superioară este creat cu atenție și considerație față de mediul înconjurător, protejând populația și natura înconjurătoare, nefolosind în compoziția lui aditivi pe bază de amine sau fosfați.

 

Leave A Reply