Asus G771JM-T7044D

14
Descriere
Intel ® Turbo Boost Technology ofera mai multa performanta atunci cand este necesar. Este activat atunci cand sistemul de operare (OS) solicita cel mai inalt nivel de performanta al procesorului.

 

Intel ® Turbo Boost Technology 2.0 permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoarele Intel ® Core ™ de generatia a 3-a si a 4-a, i5 si i7.

 

Asus G771JM-T7044D
Asus G771JM-T7044D
Laptop gaming de inalta performanta cu grafica de calitate si sistem de racire silentios
Seria G de la Asus ofera o performanta puternica datorita procesorului Intel Core i7 si a placii grafice din seria NVIDIA GTX. Intrati in lumea jocurilor cu ecranul Full HD IPS, unghiuri de vizualizarea de 178 grade, ASUS SonicMaster si ROG Audiowizard. Sistemul sau de management termic functioneaza eficient in fundal pentru a va oferi sesiuni maraton de joc neintrerupte.
Asus G771JM-T7044D
Asus G771JM-T7044D  

Laptopul pentru gameri
Seria G vine cu linii indraznete, moderne cu un finisaj din aluminiu negru-mat. De asemenea dispune de un logo ROG iluminat.
Un ecran Full HD cu unghiuri largi de vizualizare va ofera imagini clare. In cazul in care nu este suficient, tehnologia Trinity Display va permite sa conectati seria G la alte trei monitoare pentru capacitate multitasking suplimentare.

 

 

Tastatura iluminata si tastele WASD marcate special 

 
Tastatura are marcate tastele pentru jocuri WASD, oferind un feedback la tastare solid. Puteti ajusta lumina de fundal in conseciinta pentru a se potrivi mediului de joc.

Asus G771JM-T7044D
Asus G771JM-T7044D  

Performante deosebite de gaming
A patra generatie de procesoare Intel Core i7 ofera performanta eficienta energetic pentru a va oferi puterea de care aveti nevoie pentru a rula jocurile, oferind performanta stabila, de incredere chiar si in timpul sesiunilor de joc maraton. Este suficient de puternic pentru a gestiona cele mai exigente saricini.

Placa gaming pentru efecte vizuale deosebite
Gaming-ul este in centrul atentiei laptopurilor din seria G, au fost create pentru va oferi grafica uimitoare la nivel de de desktop. Echipat cu NVIDIA GeForce GTX 860M cu suport Microsoft DirectX 11 si pana la 4G GDDR5, veti experimenta imagini mai clare in joc si un game-play super-fluid.
Asus G771JM-T7044D
Asus G771JM-T7044D  

 

 

Transferuri rapide de date cu USB 3.0
USB 3.0 va ofera 10x viteza de transfer a standardelor USB anterioare. De asemenea asigura o incarcare mai rapida a dispozitivelor mobile.

 

 

Experienta audio captivanta in jocuri
SonicMaster Premium ofera un sunet de calitate; in timp ce ROG Audio Wizard are mai multe moduri presetate pentru filme, jocuri sau muzica. De asemenea include MaxxAudio – un instrument de procesare audio professional.

Asus G771JM-T7044D

 

Discussion14 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.