Five Nights At Freddy’s 4

19

Pe vremea când am revizuit Five Nights At Freddy’s ,prostește am prezis că ar putea fi ultima. Nu mă îndrăgostesc de ea de data asta, Scott Cawthorn, te dezvoltator viclean. Am văzut deja schimbați textul în descrierea vreodată atât de ușor pentru a apela Five Nights At Freddy’s 4 ultimul meci din povestea originala. Freddy se va întoarce, și din păcate, eu, probabil, va fi, de asemenea. Toți ceilalți la TouchArcade Towers pare să cred că e hi-LAR-i-ous să mă vadă scuipa un flux de blesteme, la intervale de semi-regulate, astfel comentarii Freddy au tendința de a scădea la mine. Ei bine, a jucat toate jocurile destul de un pic, trebuie să recunosc că aprecierea mea pentru seria a crescut. Este de fapt crescut până la punctul că eu sunt destul de dezamagit de unele dintre deciziile luate pentru portul iOS de cel mai nou joc.

Five Nights At Freddy’s 4  este un amestec interesant de aruncarea deoparte convențiilor seria și cheamă înapoi la primul joc. Te-ar crede că ar fi greu să mulgă nostalgie pentru un joc care este abia peste un an, dar e surprinzator de eficient. Marea schimbare de data aceasta în jurul valorii de este că nu sunteți un agent de pază de noapte, ci mai degrabă un copil mic. Spatiul de joc are loc într-o pizzerie, nu este închisă sau un punct de atractie kooky, ci ceea ce este de toate aparentele dormitor un copil obișnuit. Grupul inițial de orori animatronice sunt toate înapoi, inclusiv Freddy, Chica, Bonnie, și Foxy, dar sunt destul de diferite de modul în care s-ar putea să-și amintească.Cea mai mare schimbare în ceea ce privește gameplay-ul este în modul în care nu există camere puteți verifica. Ca de obicei, scopul tau este de a supraviețui în fiecare noapte, fără a fi ucis de oricare dintre mascotele roaming. Face acest lucru este mai greu decât a fost vreodată.

Five Nights At Freddy's 4

 

 

Lipsit de aparatele de fotografiat, singurul mod puteți verifica punctele de ieșire din camera este de a amesteca pe peste si straluceasca lumina în jos pe hol sau în dulap.Puteți organiza o ușă închisă pentru a trimite departe temporar orice monștri din apropiere, dar puteți să vă păstrați în mod evident, o singură ușă închisă la un moment dat. În cazul în care se întâmplă să strălucească lumina voastră în afara o ușă în timp ce una dintre mascotele este acolo, veți obține un sperie salt frumos și un joc peste pentru necazurile tale. Lanterna dvs. are bateria nelimitat, cel puțin. Din moment ce nu se poate răsturna doar prin camerele de luat vederi pentru a vedea în cazul în care toată lumea este la, și strălucind de lumină este riscant dacă sunt aproape, trebuie să se bazeze pe un sunet mai mult decât oricând. În special, atunci când te duci pentru a verifica la oricare dintre ușile, veți dori să ascultați cu atenție pentru respirație. Dacă îl auzi, țineți ușa închisă și sper că dispar. Dacă nu, nu ezitați să verificați pe propriul risc.

 

Deci, da, practic Five Nights At Freddy’s 4 vrea să acorde o atenție deosebită, concentrându-se intens la sunete, și dacă aluneca în cea mai mică, veți avea o jumpscare tare pentru a face față. Vei reacționa? Eu nu pot vedea cum nu ar fi. Este faptul că înfricoșător? Nu chiar, dar este înspăimântător, dacă are sens. Presupun „cumplit” este cel mai bun mod de a descrie. Deci, în acest sens, aceasta ultima joc este un mare succes. Cu care a spus, proiectarea joc se simte ca aceasta a regresat de la alte rate. Nu există resurse pentru a gestiona, altele decât timpul, și într-adevăr nimic de a face cu excepția asculte cu atenție și umbla din usa in usa, trîntind-le în Freddy și fețele prietenilor, sperând cu disperare că nimic nu se furișează în cameră. Originalul patru nu sunt aproape la fel de inteligent ca Springtrap a fost în al treilea joc, dar nu sunt sigur timid despre utilizarea numerele lor să vă copleșească, mai ales mai târziu în săptămâna.

Five Nights At Freddy's 4

 

Dacă ați bucurat de frenetic placa de filare din jocurile anterioare, vei fi, probabil, destul de fericit cu modul de joc aici, cu toate acestea. Acesta poate fi dezbrăcat în jos un pic, dar este încă tensionată și interesant în același fel ca alte jocuri, precum și utilizarea de sunet pentru a juca pe paranoia ta funcționează foarte bine aici. Modul de joc șocant, însă, a fost întotdeauna doar o parte din cinci nopți la succesul lui Freddy. Cu cat mai mare parte, cât mai aproape eu pot spune de la fanilor, este povestea. De obicei sta în fundal, uneori la propriu, există resturi și fragmente pe care le puteți pune împreună pentru a încerca să dau seama ce sa întâmplat cu aceste restaurante pentru a face animatronics lor merg criminale. Cinci nopți 4 are cele, de asemenea, și acordând o atenție deosebită va ajuta îți dai seama adevărata natură a situației dumneavoastră.

Începând cu al doilea joc, deși, narațiunea a fost în mod deliberat mai spus prin seturi de mini-jocuri faux-retro. Așa cum a promis, dezvoltator Scott Cawthorn a înclinat o mulțime de mână în acest presupus poveste wrap-up, deși o privire rapidă la orice adunare de fani pe Internet vă va spune el în continuare rămas mult în aer. Problema este, el a făcut cele mai multe dintre care în faux-retro mini-jocuri, precum și din cauza limitărilor de memorie, au fost complet tăiat de la versiunile mobile ale jocului. Presupun că nu e de mirare, deoarece dezvoltatorul a avut de a simplifica unele mini-jocuri în rate anterioare, dar în taindu-le pe deplin afară, cei care se joacă doar pe mobil nu sunt mergi la a lua revelațiile poveste s-ar putea fi așteptată. PlushTrap mini-joc, care are te joci Red Light / Green Light cu un pic maniac într-un scaun pentru o șansă să-și radă două ore off de noaptea următoare, a fost cel puțin reținută, dar sincer mi-ar fi preferat să aibă -poveste relevantă biți.

 

Five Nights At Freddy's 4

Cât de fericit esti cu Five Nights At Freddy’s 4 va depinde de ce vă place jocuri până în prezent. Dacă sunteți aici pentru emoții ieftine si jumpscares, ar putea fi cel mai bun de până acum. De asemenea, nu vor fi dezamăgiți dacă tocmai ați bucura cu adevarat provocarea esențială de joc frenetic FNAF lui, pentru că aceasta ar putea fi cea mai dură încă cel. Dacă, pe de altă parte, au fost în speranța pentru ai unor revelații majore de gameplay, probabil că nu va place acest tranșă deloc, iar dacă e povestea și vag lore esti alungare, vei fi mult mai bine servite merge cu unul din versiunile de calculator. Am găsit personal că încurcării mai satisfacatoare cu Springtrap în al treilea joc din punct de vedere al gameplay-ul, și am fost foarte dezamagit de lipsa de mini-jocuri, mai ales pentru un joc care a fost exagerat ca un capitol final de soiuri.

Discussion19 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.