Fujitsu Lifebook U772

18

Fujitsu Lifebook U772 Fujitsu Lifebook U772

Fujitsu Lifebook U772 este unul din putinele ultrabook-uri din piata destinate mediului de afaceri.

Spre deosebire de ultrabook-urile menite consumatorilor tipici, cele de business vin cu functionalitati cerute de clientii respectivi, precum conectivitate la Internet in orice conditii, securitate sporita si posibilitatea conectarii la statii de andocare.

Fujitsu Lifebook U772 este produs de Fujitsu in Japonia (nu multe companii mai fac laptop-uri acolo), si incearca sa atraga clientii mediului corporatist cu un design avantgardist si  functii neintalnite pe alte modele. conectivitate 3G.

Pentru aceste caracteristici exista un pret insa ce trebuie platit. Intrebarea la care incearca sa raspunda review-ul de mai jos este daca aceste caracteristici sunt sau nu suficiente pentru a face din U772 o alegere demna de luat in seama. Sper ca veti gasi raspunsul pana ajungeti la ultimul paragraf.

Specificatii

Mai jos aveti o lista scurta cu cele mai importante specificatii ale ultrabook-ului:

Fujitsu Lifebook U772
Ecran 13.3″, 1366 x 768 px, suprafata mata
Procesor Intel Ivy Bridge Core i7-3317U @1.7 GHz
Placa video Intel 4000 HD
Memorie 4 GB DDR3
Hard-disk 32 GB cache SSD + 500 GB HDD
Conectivitate Wireless N, WiDi Bluetooth, Sierra Wireless Gobi 3000 3G
Porturi 2xUSB 3.0, 1 x USB, HDMI, SD card-reader, mini-LAN
Baterie 45 Whr
OS Windows 7 Professional 64 biti
Dimensiuni 327 x 225 x 15.6 mm
Greutate 1.4 kg

Fujitsu Lifebook U772

Concluzii

Personal consider Fujitsu Lifebook U772 un ultrabook foarte reusit, cu un design excelent si functii pe care nu le gasim pe modelele concurente.

Tastatura, trackpad-ul si ecranul sunt OK, insa durata de viata a bateriei este sub ceea ce ne-am obisnuit de la ultrabook-urile de top. O rezolutie mai buna a ecranului nu ar fi stricat si ea si l-ar fi facut pe U772 sa il concureze cu succes pe ASUS ZenBook Prime U31A , cel mai bun ultrabook-ul testat pana acum de GiZ.ro.

Una peste alta, noi v-am spus la ce sa va asteptati de la ultrabook-ul Fujitsu, un model ce vine cu multe aspecte pozitive si destul de putine minusuri. Cert este ca eu unul consider Fujitsu-ul U772 cel mai frumos ultrabook al momentului, pacat insa ca nu toate aspectele sale se ridica la aceeasi inaltime.

Fujitsu Lifebook U772 Fujitsu Lifebook U772

Discussion18 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.