Instalarea unui certificat SSL

0

Pentru a instala certificatul si cheia privata:

1) Completati campul Domain de sub casuta Install a SSL Cert. De asemenea, puteti da click pe Browse si sa alegeti domeniul dorit.

2) Copiati certificatul dorit in campul de sus.

3) Copiati cheia privata in campul din mijloc.

4) Scrieti adresa IP in campul IP Address, si treceti numele utilizatorui in campulUser.

5) Daca certificatul SSL a fost achizitionat, este posibil sa trebuiasca sa utilizati pachetul autoritatii de certificare (CA), deci, va trebui sa-l luati de la CA de unde ati achizitionat certificatul. Chiar daca pachetul CA poate parea sa contina unul sau mai multe certificate, ar trebui sa-l copiati in campul Paste the ca bundle here (optional):, din partea de jos a ecranului.

6) Dati click pe Submit din partea de sus a ecranului.

Daca instalarea s-a facut cu succes, WHM va afisa un mesaj in care va va spune ca certificatul a fost instalat. In cazul in care ceva nu s-a facut corect, WHM va afisa un mesaj de eroare in care va indica problema si va va afisa mai multe informatii cu privire la instalarea corecta a unui certificat SSL.

Puteti instala doar un singur certificat SSL per adresa IP pentru site-urile dvs. Acest lucru inseamna ca, pentru a instala un certificat SSL, contul dvs. de hosting trebuie sa aiba o adresa IP dedicata.

Leave A Reply