League Of Legends

18

 

League Of Legends

Acesta a fost unul dintre primele mari jocuri free-to-play, și unul dintre primii mari multiplayer arene de luptă on-line, sau MOBAs. Dar merge pe cinci ani mai târziu, Legends Of Legends încă deține ferm ca un exemplu de excelență. Cu varietatea sa uimitoare de campioni, sisteme progresia plină de satisfacții, și să se joace echipa rapid, dar intens strategic, ma prins și a refuzat să dea drumul cu ușurință. Care dependenta si spirit competitiv, combinat cu o abordare generoasă free-to-play și actualizări frecvente de la Games Developer Riot, a creat una dintre cele mai mari și mai vii comunități de jocuri oriunde.

League Of Legends

Ca majoritatea MOBAs, League of Legends „principala atractie este meciuri de cinci pe cinci pe capse harta de trei benzi. Chemat Rift Summoner lui,aceasta harta este proiectat luminos și colorat, și creează un playstyle distinct cu modul perie de dens vă permite să vă ascunde și surprinde inamicii. Îmi place în special modul în care junglele distincte pe fiecare parte a râului central sunt umplute cu monștri NPC care dau împătimiții de jucători care ia o pauza de la lupta pentru a merge la vânătoare – este o ispită constantă la riscul de a se aventura pe teritoriul celeilalte echipe să încerce pentru a fura împătimiții lor. Alegerea între angajarea cealalta echipa, direct sau ataca resursele permite strategii interesante și profunzime dincolo de simpla lupta până când unul Champion sau turela este mort.

 

În interiorul bazei fiecare echipa constă, de asemenea, un inhibitor care, în cazul în care a distrus, determină partea echipei adverse pentru a începe depunerea icrelor Super slujitorii. Este un obiectiv strategic suplimentar pentru a viza în baza inamică și având încă o clădire a lua în jos de multe ori duce la lupte echipa incitante și-încheie joc.

Din Ziggs, mic șobolan-iubitoare bombă, la Jinx, maniacul pigtailed-albastru, este electrizant pentru a coordona cu echipa pentru a cosi jos adversarii și împingeți benzi cu Campionilor de caracter și animat Liga lui. Ei au fiecare o capacitate înnăscută pasiv, care vă ajută să le facă mai dinamic, fără a crește gestionarea deja-complex de abilități activi. Putere Camuflaj pasiv Teemo lui, de exemplu, este o modalitate foarte bună de a furișa pe dușmani încrezători. În plus, lucrurile ciudate care le spun și abilitățile lor active ostentative face memorabil Campionilor. Eu nu pot ajuta, dar râd de fiecare dată când adorabil Lulu spune: „Da Asta gustat violet!”

League Of Legends

Ca jocuri-gratuite-play merge, League of Legends este un model de generozitate. Deși nu dea totul departe ca Dota 2 face, servește o selecție săptămânal de rotație de 10 Champions gratuit, și puteți achiziționa și să se joace cu oricare din lotul 117 de caractere pentru un preț rezonabil de între două și opt de dolari fiecare. Da, care se adaugă până la o sumă princiară, dacă intenționați să cumpere fiecare caracter, dar nu este nevoie pentru a cumpara mai mult de intenționați să joci de fapt. Rotația Champion este un mod frumos de a încerca înainte de a cumpăra, și ma ajutat să mă ritmul de învățare doar câteva personaje la un moment dat.

Puteți debloca, de asemenea, fiecare campion la o rată satisfăcătoare fără a cheltui un ban, care nu este numai îndeplinește, dar stabilește League în afară de tipul de joc free-to-play, care în mod deliberat face imposibil pentru a juca la un nivel competitiv pentru nici un cost . Deoarece mulți jucători optează pentru o experiență complet gratuit, este interesant atunci când se schimbă de efectiv și împinge comunitatea de a incerca personaje noi și noi strategii.

Discussion18 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.