Lenovo IdeaPad Y50-70

14
Descriere
Intel ® Turbo Boost Technology ofera mai multa performanta atunci cand este necesar. Este activat atunci cand sistemul de operare (OS) solicita cel mai inalt nivel de performanta al procesorului.

 

Intel ® Turbo Boost Technology 2.0 permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoareleIntel ® Core ™ de generatia a 3-a si a 4-a, i5 si i7.

 

Lenovo IdeaPad Y50-70
Lenovo IdeaPad Y50-70
Lenovo IdeaPad Y50-70
Display Full HD 15.6

 

Experimentati efectele vizuale de calitate superioara indiferent daca va jucati sau vizionati material video, display-ul UHD (4K) cu rezolutia nativa de 3840 x 2160 nu va dezamagii.

 

Lenovo IdeaPad Y50-70
Performante grafice deosebite

 

Notebook-ul Y50-70 vine pregatit pentru nevoile dumneavoastra de gaming, dotat fiind cu placa video dedicata NVIDIA® GTX-860M.

 

Bun pentru video conferinte, tehnologie Veriface Pro

 

Tineti legatura cu prieteni si familia  cu ajutorul camerei integrate HD de 720p. Puteti  sa va accesati desktop-ul fara sa mai fiti nevoit sa tastati, cu ajutorul tehnologiei Veriface Pro de recunoastere a fetei, utilizand webcam-ul integrat pentru verificare.

 

Lenovo IdeaPad Y50-70 Tastatura AccuType iluminata
Tastatura AccuType ofera un aspect si senzatii moderne, cu taste mai aplatizate, usor curbate, care sporesc confortul si maresc acuratetea tastarii. De asemenea, iluminarea standard usureaza tastarea in conditii de lumina scazuta.

 

Spatiu de stocare amplu

 

Aveti la dispozitie o unitate HDD cu o capacitate de 1 TB care va ajuta sa va stocati fisierele, documentele si continutul multimedia mult mai repede.

 

Difuzoare stereo cu tehnologia Dolby Advanced Audio
Claritate audio de neegalat, redarea sunetului, te face sa te bucuri de senzatia oferita de sunetul imersiv produs de difuzoarele stereo.

 

Lenovo IdeaPad Y50-70
Difuzoare Premium JBL®

 

Claritate audio sporita si volum maximizat fara distorsiuni; beneficiati de un sunet surround clar, proaspat si captivant prin intermediul boxelor stereo proiectate de JBL® incorporate, sau prin castile dumneavoastra proprii.

 

Lenovo IdeaPad Y50-70

Discussion14 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.