Lenovo IdeaPad Yoga 2 11

18

Segmentul laptopurilor convertibile 2-in-1 este destul de bogat în oferte în ultima vreme, însă în mod obişnuit găseşti aici preponderent produse cu preţuri de 3.000 – 5.000 lei, mai puţin accesibile utilizatorilor obişnuiţi.

 

Producătorii au început însă treptat să ofere şi soluţii accesibile pentru o gamă largă de utilizatori, de regulă prin intermediul unor platforme hardware mai puţin pretenţioase şi a unei construcţii lipsite de materiale metalice.

Lenovo IdeaPad Yoga 2 11 tinde să intre în această ultimă categorie, întrucât este un laptop ultraportabil cu diagonala de 11” care iese în evidenţă prin construcţia solidă şi raportul calitate-preţ bun.

Sunt însă aceste detalii suficient de importante pentru ca producătorul chinez să câştige lupta cu rivalii săi din acest segment? Un posibil răspuns la această întrebare vom afla împreună în cadrul acestui review.

Lenovo IdeaPad Yoga 2 11

Ce este Lenovo IdeaPad Yoga 2 11?

Lenovo IdeaPad Yoga 2 11 este un convertibil cu diagonala de 11” care poate fi utilizat pe post de laptop şi tabletă. Propulsat de o platformă hardware Intel fără ventilator, produsul este dedicat activităţilor de zi cu zi, fără pretenţia de a rula jocuri sau alte aplicaţii complexe.

Lenovo IdeaPad Yoga 2 11

Specificaţii tehnice

Lenovo IdeaPad Yoga 2 11
Ecran IPS, 11.6”, 1366×768 pixeli
Chipset Intel BayTrail
Procesor quad-core Intel Pentium N3520, 2.16 GHz
Placa video Intel HD
Memorie RAM 4 GB DDR3
Stocare HDD 500 GB, 5400 rpm
Conectivitate Wireless N, bluetooth 4.0
Porturi 1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, micro-HDMI
Acumulator 34 Wh
Sistem de operare Windows 8.1
Dimensiuni 297x206x17 mm
Greutate 1.45 kg
Altele WiDi, boxe stereo, camera HD

Ce ne-a plăcut

Unul dintre punctele forte ale convertibilului Lenovo este, fără îndoială, designul. Capacul şi spatele laptopului sunt confecţionate dintr-un plastic neted capabil să asigure o aderenţă suficient de bună atunci când iei produsul în mâini.

În plus, acest tip de plastic micşorează numărul de amprente vizibile pe capac după o utilizare îndelungată. Versiunea testată de noi are un exterior negru şi, implicit, sobru, însă Lenovo oferă produsul şi cu o carcasa de culoare portocalie.

Lenovo IdeaPad Yoga 2 11

 

Discussion18 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.