LOGITECH G910 Orion Spark RGB

14
Tastatura dispune de noi switch-uri mecanice Romer-G exclusive ce ofera o actionare mai rapida cu 25 de procente in comparatie cu oricare alt model de switch mecanic, durabilitate prelungita si iluminare inteligenta.Orion Spark dispune de noi switch-uri exclusive Romer-G, componente ce nu pot fi gasite intr-o alta tastatura. Dispunand de un punct de actionare de 1.5 mm, switch-urile Romer-G inregistreaza apasarile tastei mai rapid cu pana la 25 de de procente fata de alte switch-uri mecanice de pe piata. Durabilitatea lor este imbunatatita la 70 de milioane de apasari de taste.
LOGITECH G910 Orion Spark RGB

 

LOGITECH G910 Orion Spark RGB

 

Iluminare RGB inteligenta –Iluminarea pentru fiecare tasta a tastaturii Orion Spark poate fi personalizata individual, utilizatorii putand selecta dintr-o paleta de 16,8 milioane de culori.

 

Arx Controleste o noua aplicatie dezvoltata de Logitech G care functioneaza cu Logitech Gaming Software si care ofera o multitudine de informatii pe dispozitivul mobil: detalii depre inteligenta in-game, informatii despre performanta sistemului sau despre comenzile media.Folosind Arx Control, dezvoltatorii de jocuri SDK pot crea applet-uri personalizate pentru a oferi continut unic jocului lor.

Dezvoltatori majori precum Valve au dezvoltat deja modele si cauta modalitati de integrare pentru platforma Steam si pentru popularele lor jocuri.

Tastatura Orion Spark dispune de un dock special ce suporta dispozitivele iOS si Android, oferind astfel acces usor la informatiile Arx Control.

LOGITECH G910 Orion Spark RGB

 

LOGITECH G910 Orion Spark RGB Noua butoane programabile– de asemenea, utilizatorii pot personaliza jocul preferat alocand comenzi de joc si macro-uri celor noua taste G programabile, ce faciliteaza acces usor si rapid la comenzi complexe.

Discussion14 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.