MAD CATZ S.T.R.I.K.E. 3

14

Descriere

 

MAD CATZ S.T.R.I.K.E. 3 Aliatul jucatorului pe PCTastatura Mad Catz S.T.R.I.K.E. 3 reprezinta solutia ideala pentru a pasi in lumea jocurilor competitive. Indiferent de genul de joc preferat: FPS, RPG, MMO, RTS, MOBA, raspunsul precis al tastelor, sistemul de iluminare configurabil, si tastele macro programabile te vor ajuta sa ai un avantaj fata de ceilalti competitori.

Iar cand folosesti S.T.R.I.K.E. 3 impreuna cu un maus Mad Catz din seria premiata R.A.T., vei avea toate atuurile pentru a performa la cel mai inalt nivel in jocul preferat.

 

Taste cu membrana optimizata pentru raspuns rapidCand o fractiune de secunda este tot ceea ce desparte victoria de infrangere, trebuie sa ai incredere absoluta in tastatura ta pentru jocuri. Tastele de pe S.T.R.I.K.E. 3 folosesc o platforma personalizata P.U.L.S.E. care incorporeaza o membrana special dezvoltata si optimizata sa ofere un feedback tactil precis si o fiabilitate de 5 ori mai mare decat cea a tastaturilor traditionale.

Apasata rapid, succesiv, fiecare tasta raspunde prompt la forta de actionare optimizata de 60g si revine perfect la nivelul initial, ajutand astfel la reducerea oboselii muschilor in timpul sesiunilor prelungite de gaming. In plus, S.T.R.I.K.E. 3 are capabilitati anti-ghosting pentru maxim 7 apasari de taste simultan.

MAD CATZ S.T.R.I.K.E. 3

 

MAD CATZ S.T.R.I.K.E. 3 Iluminare RGB integral configurabilaNu la toate tastaturile iluminarile sunt la fel.
Sistemul de iluminare RGB cu 16 milioane de culori este vizibil atat in interiorul cat si in jurul tastelor, si permite de exemplu armonizarea cu schema de culori folosita la iluminarea PC-ului.

Tastele gravate laser sunt ideale pentru jocul in intuneric total sau partial, iar sistemul de iluminare configurabil reprezinta o metoda convenabila de verificare a starii tastaturii, o singura privire fiind suficienta pentru identificarea modului (din cele 3 disponibile) in care este comutata tastatura.

 

12 butoane Macro programabileTastatura S.T.R.I.K.E. 3 incorporeaza 12 butoane macro programabile ce pot fi utilizate in tandem cu cele 3 moduri de functionare pentru a defini un numar maxim de 36 de comenzi. Fiecare mod de functionare poate stoca macrourile programate, tripland astfel comenzile accesibile in timpul jocului. Odata programate, profilurile pot fi publicate pentru a fi partajate cu comunitatea ta si salvate pentru accesari ulterioare, transferul de la un PC la altul devenind astfel extrem de facil.

 

Programare Macro simplificata

Folosind o interfata grafica intuitiva, programarea macrourilor este vast simplificata in comparatie cu metodele incomode anterioare. Unei taste macro ii poti atribui o singura sau multiple apasari de taste, completand apoi timpii preferati pentru ca in final sa iti reglezi in detaliu setarile. Aceasta abilitate este esentiala pentru jocurile cu ritm rapid si care necesita combinatii de taste clare, dar complexe.

 

Taste pentru comenzi rapide plasate convenabilTastele integrate pentru comenzi rapide ofera mijloacele necesare pentru accesarea functiilor media si reglarea iluminarii fara a fi necesara deschiderea de aplicatii. Folosind tastele din intervalul F5 – F12 puteti rapid si usor opri muzica, trece la urmatoarea piesa, ajusta volumul si altera luminozitatea tastaturii. MAD CATZ S.T.R.I.K.E. 3

 

Functie de blocare a tastei WindowsApasarea accidentala a tastei Windows in toiul jocului poate duce mai degraba la infrangere decat la victorie. Ai posibilitatea de a dezactiva complet aceasta tasta prin simpla glisare a unui comutator.

 

  • Tastatura perfecta pentru jocuri FPS / LoL
  • Membrana optimizata pentru un feedback tactil similar tastaturilor mecanice, dar fara zgomotul specific acestora
  • Anti-ghosting pentru 7 taste
  • 12 taste Macro
  • Shortcut-uri multimedia
  • 3 moduri de functionare (totalizeaza 36 de comenzi programabile)
  • Taste iluminate (16 milioane de culori disponibile pentru personalizare), iluminare dedicata pentru fiecare mod de functionare
  • Optiune de blocare a tastei Windows
  • Suport detasabil pentru incheietura mainii
  • Software de programare intuitiv tip „drag and drop”

 

Discussion14 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.