One Late Night

19
Quick Evaluare
 • În valoare de timp?
  Da, este un joc indie înaltă calitate, care, de asemenea, gratuit.
 • Mi-a plăcut lucruri
  Vizuale de calitate extrem de ridicate, unicitatea jocului, setarea, conceptul de groază, intriga din jurul fantoma.
 • Lucruri Urât
  Există unele bug-uri grafice, jocul poate prăbuși, de economisire este buggy, mișcare se simte un pic greoaie, este un pic de lumină asupra sperie activi.
 • Recomandare
  Dacă sunteți în căutarea pentru ceva proaspăt în genul horror, acesta este jocul tau. Plus este gratuit, astfel încât întotdeauna ai pic de scuză.
 • Nume: One Late Night
 • Gen: Horror
 • Jucători: 1
 • Multiplayer: N / A
 • Platforme: PC, Mac, Linux
 • Producător: BlackCurtainStudio
 • Editura: BlackCurtainStudio
 • Pret: gratuit
 • Revizuite: PC

One Late Night

Într-o noapte Late, dezvoltat de BlackCurtainStudio, este un joc nou lansat de groază indie care are un concept unic și grafică de înaltă calitate. Sa joace ca un tip destul de nefericit pentru a adormi în biroul său, și, ca de obicei este marca de noroc în genul horror, el se trezeste blocat în și singur. Cu excepția, el nu e singur, iar unul dintre colegii săi are informații cu privire la o entitate care pare a fi bântuie birou. Eșuate pe cont propriu într-o noapte furtunoasă la birou, este de până la tine să-l căuta bine indicii cu privire la modul de a bate entității și de evacuare. Dar nu se poate lupta chiar, asa ca singura opțiune este de a ascunde ori de câte ori se face să apară în sine. Acest lucru, este premisa de bază a One Late Night.

Numele jocului de aici este de explorare. Pentru un spatiu de birouri rezonabil mic, există destul de multe pentru a căuta prin, și există o anumită ordine a modului vei continua prin joc. Veți avea nevoie pentru a verifica toate camerele, și să dea cele mai importante mai mult de un aspect mai târziu, pe măsură ce lucrurile vor apărea în ele ca de progres. Am luat imediat o simpatie pentru setarea, pentru că este un loc foarte normal ce te găsi te în. Cu excepția, e mic, compact și cu puțin loc pentru a ascunde. Ești complet vulnerabilă și expusă, iar acest lucru este ceea ce face de lucru experiență ca un titlu de groază. Există unele puzzle lumină rezolvare elemente, dar cea mai mare parte a jocului se bazează în jurul a găsi ceea ce aveți nevoie într-o anumită ordine, care are seriozitatea și răbdare.Este regretabil faptul că mișcarea se simte un pic mai greoaie, așa cum ați mers pe jos într-adevăr lent și nu poate să meargă pe diagonală. Puteți merge doar drept sau bombarda, asa ca se simte un pic ciudat, dar te obișnuiești cu el foarte bine, și o actualizare foarte recent adăugat un sprint scurt la joc, asa ca e bine.

În timp ce caută prin birou, veți fi tachinat și vânat de un anumit fantomă ale cărui apariții sunt punctate cu un ton ciudat și subțire în stil static. Se va rătăci în jurul valorii de birou, dar dacă-l prind în linia directă de vedere, atunci va veni pentru tine. După cum sa menționat mai sus, nu se poate lupta, astfel încât tot ce pot face este alerga și să se ascundă sub un birou până când decide să te las în pace pentru o vreme. Am foarte mult a plăcut acest fapt, și a făcut jocul se simt destul de des destul de unic.Desigur, nu am fost un fan al ecranului morții, pentru că nu are nici un aspect de groază pentru a face sa te simti ca a fi prinsi a fost un lucru foarte rău. Am făcut bucura de o ușoară quirkiness de joc peste mesaj, dar am simțit că trebuia să fie mai frică-induce. Cu toate acestea, voi spune că fantoma în sine este foarte interesant, și o mare parte din motivația mea pentru a continua să joc a fost a afla mai multe despre el. Toate în toate, aspectul groază este foarte plăcut să experiență, dar eu vreau erau sperie mai activi în afara fantoma.

One Late Night

Pentru cea mai mare parte, jocul este destul de simplu. Nu e nici voice acting, dar textul de ajutor cere de la personajul principal te tine pe calea dreaptă și veți avea întotdeauna o idee clară a ceea ce obiectivul tau este. Lucrarea vine în găsirea unde ceea ce ai nevoie este, și care necesită pentru a căuta cât mai bine, după cum puteți. Captura este că aveți doar momente în aer liber, înainte de se întoarce duhul și va trebui să se ascundă la fel de repede ca tine poate. Acesta prezintă o dinamică interesantă care te tine pe picioare, pentru că nu se poate obține prea confortabil în aer liber și va trebui să vă asigurați că știți traseul cel mai rapid la un loc ascunde in orice moment. Chiar și această, însă, nu este complet foarte simplu de manevrat, pentru că s-ar putea să fie suficient nefericit pentru a vedea fantoma pop-up acolo unde ai planificat pe gând, sau foarte aproape de tine. Acest lucru este parte din ceea ce ține de joc distractiv, și aplaud execuția.

Grafic, o noapte târzie este uimitoare. Construit pe motorul Unity, jocul are vizuale de înaltă calitate și este dotat cu detalii fantastic, și într-adevăr este greu de crezut, uneori, că este un joc indie gratuit. O cantitate enormă de efort a intrat în acest aspect al jocului, și asta e evident din faptul că există chiar și o versiune DirectX 11 disponibilă. Am o nitpick minor din păcate, și asta că există unele bug-uri vizuale în joc cum ar fi probleme de tăiere, în cazul în care mâna se duce prin pereți, dacă aveți prea aproape. E doar o pată mică pe un joc de altfel superb. Lucrarea audio este, de asemenea foarte bine facut. Nu sunt sigur dacă a fost doar eu, pentru că eu nu am văzut alte plângeri cu privire la aceasta, dar nu am putut obține de salvare caracteristica de a lucra fie pe standardul sau DirectX 11 versiune a jocului, pentru că de fiecare dată când am încărcat mi salva am căzut curat prin podea. Acesta este un joc foarte scurt, astfel că nu a fost inima-rupere, dar a fost încurcat. Critica finală am este că jocul meu sa prăbușit de două ori când am fost încolțit de Duhul și a refuzat să plece după mine spotting în ciuda mine merge în ascuns.

 

One Late Night are câteva probleme notabile, dar în cele din urmă este un o experiență de groază cu siguranta proaspete care reușește realizarea ceea ce se străduiește pentru. Defectele care le-a sunt umbrite de ceea ce face foarte bine. Este ușor să se recomande, mai ales având în vedere că este gratuit și este într-adevăr un joc de calitate.

One Late Night

Discussion19 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.