Outlast: Whistleblower

17

Dezvoltatorul Red Barrels a lansat un trailer pentru al său prim conținut downloadabil pentru Outlastm intitulat Outlast: Whistleblower, anunțând în același timp și data de lansare pentru acesta, ca fiind 6 Mai pentru America de Nord și 7 Mai în Europa noastră.

 

Outlast: Whistleblower îți va permite să intri în pielea lui Mount Massive, un inginer software sub contract cu Murkoff. Petrecându-și majoritatea timpului neputând să discute cu familia acestuia mulțumită unui protocol de securitate strict, acesta și-a dezvoltat o neîncredere profundă în oamenii de știință și doctorii ce conduc periculoase și iresponsabile experimente asupra pacienților.

Outlast: Whistleblower

 

Deși Outlast: Whistleblower spune povestea ce a condus la Outlast, aceasta se întinde de fapt și dincolo de evenimentele din jocul original, pentru a arăta capitolul final din povestea Azilului Mount Massive.

Outlast: Whistleblower

Outlast: Whistleblower își va face astfel apariția la începutul lui Mai, cum am menționat și mai sus, atât pentru utilizatorii de pe PC cât și pentru cei de pe PlayStation 4.

Outlast: Whistleblower

Discussion17 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.