Razer Taipan Expert Ambidextrous 8200DPI

14
Descriere
Mouse Gaming Razer Taipan Expert Ambidextrous 8200DPI rz01-00780100-r3g1
Mouse Razer Taipan Expert Ambidextrous gaming, 4G Dual Sensor System – 8200dpi, 1000Hz Ultrapolling / 1ms response time, Up to 200 inches per second / 50g acceleration, 9 programmable Hyperesponse buttons, Razer Synapse 2.0 enabledRazer Taipan Expert Ambidextrous 8200DPI

Ergonomie imbunatatita

Proiectat cu un feedback extins de la jucatorii profesionisti, forma ambidextra a lui Razer Taipan se potriveste unei mari varietati de stiluri de prindere. Fie ca sunteti dreptaci sau aveti o prindere tip gheara , acest mouse ramane ferm si confortabil in mana pentru perioade lungi de gaming.

Senzor laser 4G 8200dpi

Mouse-ul Razer Taipan este echipat cu cel mai avansat si configurabil senzor, noul senzor 8200dpi 4G. Permite executarea de miscari complexe pentru a nimici concurenta. Poate fi de asemenea calibrat sa functioneze pe diverse suprafete, oferind un control deplin impotriva concurentei.

Butoane laterale pentru miscari complexe

Fie ca folosesti mana dreapta sau cea stanga, butoanele laterale au fost amplasate strategic pentru a fi usor de folosit, fiind personalizabile pentru diversele macro-uri sau comenzi.

Razer Taipan Expert Ambidextrous 8200DPIRazer Synapse

Imbunatatiti-va experienta Razer Taipan cu Synapse, configuratorul hardware Razer cu suport cloud on-line. Puteti personaliza fiecare detaliu pentru a fi salvat in cloud, astfel incat puteti juca la nivelul maxim, oriunde va aflati.

Discussion14 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.