Review Acer Aspire E5-572G-768V

0

Review Acer Aspire E5-572G-768VAcer Aspire E5-572G-768V este un laptop ideal pentru persoanele care își doresc un model performant la un preț  accesibil. Beneficiind de dotări performante și un design portabil, modelul este potrivit pentru orice tip de utilizator. Laptopul are un raport calitate-preț bun, oferind o configurație performantă și având o portabilitate ridicată. Modelul este potrivit pentru cei interesați de schimbarea sistemului desktop, oferind astfel o soluție practică și atractivă.

Indiferent dacă vă jucați, înregistrați o melodie sau vizionați un film, afisajul cu LED-uri de înaltă definiție și caracteristicile grafice va îmbunătățesc fiecare experiență multimedia. Alegeți una dintre culorile vii dar sofisticate, pentru a vă lumina lumea.

Poze cu laptopul Acer Aspire E5-572G-768V

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch, oferind o vizibilitate bună. Sistemului Acer CineCrystal oferă o claritate superioară, conținutul video fiind redat impecabil. Ecranul are o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli.

La nivelul dotărilor tehnice, modelul beneficiază de un procesor Intel i7 (4712MQ) cu 4 nuclee însoțit de o placă video dedicată și Review Acer Aspire E5-572G-768Vo memorie DDR3 decentă. Procesorul are o frecvență de 2.3 Ghz care datorită tehnologiei Intel Turbo Boost poate crește până la 3,3 Ghz ,este activat atunci cand sistemul de operare (OS) solicita cel mai inalt nivel de performanta al procesorului.

Memoria RAM este de 8 GB (DDR3) cu frecventa de 1600 MHz, cele doua module ocupa ambele sloturi de ram, upgrade se face doar prin inlocuire (laptop-ul suporta maxim 16 GB).

Placa video dedicată este model NVIDIA GeForce 840M (2 GB GDDR3).Placa video este buna pentru gaming, indiferent ca rulati jocuri noi sau mai vechi acestea pot fi jucate du detalii video ridicate si fara lag, de asemenea puteti viziona filme Full HD, 4K sau 3D. Aici aveti o lista cu jocuri testate: League Of Legends (very high), Fifa 2015 (very-high), Far Cry 4 (medium), Call od Duty Advanced Warfare 2014 (medium-high), Darksiders (high), Sims 4 (high), Wolfenstein The New Order (high), Battlefield 4 (high), Dota 2 (high), Counter Strike GO (high), Starcraft 2 (ultra), s.a.m.d.

Autonomia este impresionanta, daca nu rulati jocuri sau aplicatii cu cerinte mari laptop-ul rezista in jur de 5 ore cu o singura incarcare, in mod economic chiar peste 6 ore. Daca rulati jocuri sa nu va suprinda ca autonomia scade destul de mult, nu va pot da mai multe detalii pentru ca autonomia depinde foarte mult de cerintele fiecarui joc.

Prin urmare, configurația permite laptopului să înlocuiască un sistem desktop și să fie folosit pentru orice tip de activitate. Divertismentul va atinge cote maxime în sesiunile de gaming sau de vizionare de filme și seriale. Capacitatea de stocare este de 1TB, existând astfel suficient spațiu pentru filme, muzică, programe, jocuri etc.

La nivel multimedia este disponibil un sistem audio High Definition. Acesta cuprinde difuzoare stereo cu microfon inclus și oferă un sunet clar, bogat și puternic. Experiența de gaming sau de vizionare este astfel completă. Acer Aspire E5-572G-768V mai beneficiază de o cameră web cu microfon încorporat Acer Crystal Eye HD, de un cititor de carduri SD precum şi de o unitate optică DVD RW.

La nivelul conectivității există 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer de până la 10 ori mai mare și câte 1 port HDMI, VGA și de rețea(100/1000 pentru conexiuni Gigabit). Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau prin wi-fi. Laptopul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.