Sistem Desktop PC Asus ROG G20BM-RO001S

14

Sistem Desktop PC Asus ROG G20BM-RO001S cu procesor AMD Quad-Core FX-770K 3.50GHz, Kaveri, 8GB, 1TB + 128GB SSD, DVD-RW, AMD Radeon R9 255 2GB, Wi-Fi, Microsoft Windows 8.1, Black, Mouse + Tastatura iluminata

 

Descriere
Sistem Desktop PC Asus ROG G20BM-RO001S
ROG G20 domina segmentul sistemelor compacte destinate pasionatilor de jocuri, calitatile sale fiind deja recunoscute de catre analistii din industrie. G20 dispune de o carcasa foarte compacta, cu un volum de doar 12.5 litri, ce gazduieste un procesor AMD FX-770K, precum si o placa video AMD Radeon R9 255 ce iti ofera o performanta de neoprit in jocuri si redarea continutului de divertisment.In ciuda performantelor, G20 este si extrem de eficient din punct de vedere al consumului energetic. Acesta necesita doar 20W in Modul Eco Energy, reducand consumul cu 50%, comparativ cu media din industrie.

G20 nu dispune de orificii de aerisire externe vizibile. Solutia de racire cu care este echipat utilizeaza fenomenul convectiei naturale, beneficiind de un flux de aer disimulat ce asigura un nivel bun de racire, chiar si in sesiuni maraton de jocuri.

Sistem Desktop PC Asus ROG G20BM-RO001S
Sistem Desktop PC Asus ROG G20BM-RO001S  

Solutia perfecta pentru jocuri si divertisment, ROG G20 domina segmentul sistemelor desktop compacte destinate pasionatilor de jocuri. In ciuda carcasei cu un volum de doar 12.5 litri, G20 este surprinzator de puternic, oferindu-ti un nivel extraordinar de performanta in jocuri intr-un design ultra-compact.

Solutie grafica AMD Radeon R9 255
Bucura-te de o calitate video exceptionala cu cele mai recente placi video din seria AMD Radeon R9. ROG G20 te atrage intr-o lume virtuala extrem de realista, permitandu-ti sa te bucuri de cele mai ridicate rezolutii in jocuri.
Sistem Desktop PC Asus ROG G20BM-RO001S
Sistem Desktop PC Asus ROG G20BM-RO001S Efecte luminoase personalizabile cu 8 milioane de culori

RROG G20 are un design exterior deosebit de indraznet, cu un finisaj negru-mat, linii agresive si elemente decorative inspirate de inspiratie Maya. Sistemul de iluminare personalizabil cu 8 milioane de culori permite personalizarea completa a aspectului carcasei pentru a reflecta senzatiile produse de jocul favorit si ducand astfel experienta de utilizare la un cu totul alt nivel.

Sunet incredibil cu tehnologia de optimizare sonora SonicMaster 

Pe langa grafica de exceptie, cele mai bune sisteme de desktop pentru jocuri utilizeaza tehnologii sonore special concepute pentru o experienta audio superioara. Prin intermediul unei combinatii unice de componente hardware si software pentru optimizare audio, SonicMaster te aduce direct in mijlocul actiunii. Sunetul, mai puternic si mai realist, va permite sa va bucurati de explozii si focuri de arma puternice, in timp ce pana si pasii cei mai indepartati ofera informatii pretioase pentru o eficienta ridicata pe campul de lupta virtual.

Aplicatia exclusiva ASUS Aegis pentru monitorizarea performantelor sistemului
Permite monitorizarea performantelor sistemului ROG G20 prin intermediul unei interfete foarte prietenoase. Aegis permite monitorizarea performantelor procesorului si activitatea memoriei, precum si starea conexiunii Internet. Poti chiar seta limite de temperatura si voltaj, pe care sistemul le va mentine in mod automat. Aegis iti ofera o metoda foarte intuitiva de administrare a sistemului, ajutandu-te sa mentii mereu controlul.
Sistem Desktop PC Asus ROG G20BM-RO001S
Sistem Desktop PC Asus ROG G20BM-RO001S Management eficient al caldurii pentru o stabilitate de exceptie 

ROG G20 nu dispune de orificii de aerisire externe vizibile pentru a nu afecta designul elegant structurat al carcasei. Solutia de racire cu care a fost echipat sistemul ROG G20 utilizeaza fenomenul convectiei naturale, beneficiind de un flux de aer disimulat care asigura un nivel foarte bun de racire. Doua ventilatoare interne imbunatatesc si mai mult eficienta sistemului de disipare a caldurii, facand din ROG G20 sistemul ideal pentru sesiuni maraton de jocuri.

 

Eficient si silentios

 

G20 nu este doar puternic, este si foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie. In Modul ”Eco Energy”, acesta necesita doar 20W in modul asteptare – astfel incat nu vei acumula facturi de electricitate uriase atunci cand lasi sistemul deschis peste noapte pentru a descarca un joc, spre exemplu. De asemenea, sistemul poate juca rolul de server personal cu ajutorul tehnologiei Intel® Ready Mode, consumand doar 10W chiar si atunci cand este conectat la Internet – la fel de mult ca un bec economic. In plus, este si foarte silentios, atingand un nivel de zgomot de doar 22dB in modul asteptare.

Sistem Desktop PC Asus ROG G20BM-RO001S

Discussion14 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.