Twisted Metal

18

creator David Jaffe dată numit de luptă masina „Rodney Dangerfield” de video de genuri de jocuri – devine nu respect. Cu clovni criminal, motociclete craniu, și un dric care lansează explodează sicrie, unii ar putea concedia Twisted Metal la prima vedere. Procedând astfel, înseamnă lipsă unele dintre cele mai distractiv, concurența cea mai ridicol puteți găsi pe PlayStation 3. Jaffe și echipa au îmbrățișat nu numai nebunia luptă masina, dar sa căsătorit cu grijuliu echilibrul, complicate găsit în luptă și jocuri de strategie în timp real.

Twisted Metal

Dar acest turneu Twisted Metal este un pic diferit. Spre deosebire de jocurile anterioare, doar trei principalii concurenti înscrie în conținutul Calypso lui: Sweet Tooth, domnul Grimm, și Doll Face. Fiecare dintre șoferii dementi aduce de-a lungul acoliții pentru a concura cu, formând trei bande care se războiesc peste suburbii și orașe deopotrivă. Toate cele trei grupuri (și un al patrulea grup în modurile multiplayer) au acces la fiecare vehicul, adică dinte dulce iconic poate conduce alte masini in afara lui camion de înghețată.

Această dinamică de trei-parte imparte campania single-player în trei capitole.Fiecare capitol vine cu provocări din ce în ce umplut dificile, interesante, și se încheie cu o întâlnire sef diferit – toate rock cu creșterea grade de duritate.

Twisted Metal

Marea întrebare care vine din această campanie single-player: De ce să folosiți scene de acțiune vii? Twisted Metal arata grozav, de masinile scandalos la mediile masive, astfel încât segmentele de acțiune directă Nu puțin pe lângă invoca terminatiile pierdut împușcat pentru prima Twisted Metal. Desigur, aceste cinematice arata mult mai bine, dar se simt din loc și – mai important – ei spun povești slabe pline cu gauri.De asemenea, poate cineva explica de ce predicatorul apare?

Când luptele corespunzătoare începe, obtinerea la volanul înseamnă, de asemenea, obținerea în spatele unui sistem de control complicat care ia timp pentru a învăța. Dar Twisted Metal răsplătește pe cei jucătorii pacient suficient să stai cu ea. Combat în Twisted Metal brims cu old-school, aroma arcade. Pe langa masinile sine, care au toate abilități unice și statistici, bogăția de putere-up-uri gunoaiele fiecare harta hrăni sensibilitățile de jocuri tradiționale. Chiar și „semi sănătate”, care conduce în jurul nivelului și recompensează jucătorii cu reparații complete, furnicaturi cu aceeași energie ca arme van Spy Hunter a lui din 1983.

Această aromă arcade completează complexitate generală Twisted Metal lui. Cars lăuda diferite clasamente pentru viteza, armuri, și potența armele speciale. Unele masini au abilități destul de bază, cum ar fi Chain Gun special Death Warrant lui.Altele, cum ar fi capacitatea de Reaper Chainsaw, dotate cu variații interesante care necesită un pic mai mult de calificare, dar recompensa efortul. Adauga pe intotdeauna folositor putere-up-uri împrăștiate în jurul și aproape orice masina are șanse, presupunând că șoferul are calificare și know-how-a câștiga o ucide.

De fapt, o mare parte din distracție în Twisted Metal provine din variația armă. În afara de arme speciale excentrice și letale, standardul de putere-up-uri au un potențial distructiv imens. De la rachete standard pentru mine de la distanță, acestea putere-up-uri plăcere și de a distruge în aceeași clipă. Unele necesita ingrijire speciala, inclusiv pusca cu luneta care are o lungă „lock-la timp”, dar recompense un obiectiv constant cu o ucide instantaneu.

Twisted Metal

Înghețarea explozie, tehnici de scut, și de mine de teren și a reveni, care diminueaza un indicator special care rezerve a lungul timpului. Aceste tehnici dau fiecare masina un set suplimentar de abilitati care îndeplinesc atât nevoile ofensive și defensive.

Campania single-player are doar o zi de joc dedicat pentru a finaliza, în cazul în care nu mai puțin. Majoritatea experiența vine din multiplayer. Split-screen si suport LAN alăture suita on-line, și aceste opțiuni locale fac pentru distracție instant. După apelul inițial de „atât de mult haos” poarta off, strategia și finețea armele stabilite și competiția reală să dețină.

Arena on-line de Twisted Metal, chiar și în fază incipientă, are deja un potențial enorm. În afară de eroare de rețea ocazional, atunci când aderarea la un joc, online, meciuri rula cu finețe sublim. Chiar dacă AI-ul pune la o dracu de o luptă în joc single-player, luptele cele mai distractive provin de la fața off împotriva colegilor fanii Twisted Metal. Cu un sortiment frumos de moduri de joc in ambele clasate și NeEvaluată tipuri de potrivire, Twisted Metal multiplayer dovedește utilitatea în minute de joc.

Câștigând experiență de competiție, de asemenea, vă Plase recompense speciale în meciuri pe locul, cum ar fi deblocarea masini noi, brațe laterale, și chiar pachete de piele. Joaca destul de și puteți câștiga chiar tehnici augmentată pentru a angaja în domeniu.

Twisted Metal

Când vine vorba de Twisted Metal, plângeri rareori răsar. După cum sa menționat mai sus, controalele necesita o aclimatizare pentru că Twisted Metal simte diferit de colegii săi de acțiune-ambalate. Sistemul de blocare de pe automat, utilizate cu anumite abilități speciale și de putere-up-uri, pot împiedica din timp în timp. Urmăriri frenetice care necesită sincronizare precisă nu de multe ori, datorită sistemului de blocare pe care selectează ținta greșită. Făcând clic pe stick-ul analog dreapta – care forțează un comutator țintă – nu a atenua problema oarecum, dar costurile de secunde de valoare într-o luptă încălzită.

De asemenea îngrijorătoare sunt punctele armura de, masini mai mici, mai rapide, cum ar fi Crimson Fury și Reaper. Deși aceste masini nu beneficiază de super-viteză și arme speciale eficiente, ele par să cadă rapid în luptă, chiar și împotriva vehicule blindate mijlocul. Calificare extreme Un jucător ar putea ține în viață Reaper pentru o vreme în mijlocul toată nebunia, dar moartea vine rapid pentru plimbari mai slabe.

Twisted Metal

Discussion18 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.