Wolfenstein : The Old Blood

17

Wolfenstein : The Old Blood este un joc de acțiune – aventură first-person shooter, dezvoltat de MachineGames si publicat de Bethesda Softworks . Acesta a fost lansat pe 05 mai 2015 pentru Microsoft Windows , PlayStation 4 și Xbox One . Jocul este un pachet stand-alone de expansiune în seria Wolfenstein , și un prequel la Wolfenstein : New Order . Amplasat în 1946.

Unul dintre cele mai interesante lucruri despre Vechiul sânge este atunci când revizuiască Wolfenstein 3D. Sau mai precis: atunci când vă întoarcețide la revizuirea Wolfenstein 3D.

Wolfenstein : The Old Blood

Împrăștiate despre acest prequel independent generos de anul trecut nouă ordine sunt paturi improvizate, ascunse în colțuri și crăpături de niveluri Vechiului sânge de. Dvs. erou toate-american legat de mușchi William „BJ” Blazkowicz găsește timp pentru un pui de somn, în timpul căreia el visează pixelii sângeroase ale 1992 originale – un joc care a fost mult timp creditate ca popularizarea shooter first-person. Diferențele nu ar putea fi mai puternic, cu tine am pierdut in coridoarele largi de labirint Wolfenstein 3D.Dublarea din nou pe tine, cules de pe naziști, încercarea de a găsi ieșire, doar pentru a vă găsi din nou la începutul nivelului … Este o lecție de istorie amendă, în cazul în care numai pentru a realiza cât de Wolfenstein sa schimbat în ultimii 23 de ani.

Violența și naziștilor persistă, desigur. Dar atunci când ești aruncat înapoi în joc modernă, fie prin moarte sau completarea nivel, ai un sentiment Keener de machiaj The Old Sângele lui. Wolfenstein 3D este despre a fi abandonat într-un spațiu virtual și de a găsi calea ta, Old sânge este un joc despre coregrafii ritm și ritm. Și este excepțională la el, cu un model familiar, dar eficient în curs de dezvoltare de timpuriu. Infiltrare ascuns, focuri frenetic, stealth, frenetic, liniștit, cu voce tare, liniștit, cu voce tare.Wolfenstein : The Old Blood

BJ poartă acum în jurul unei conducte pe care le poate exercita în dual-două bucăți, sau Clank împreună ca o cosh mai. Ascuns în spatele dușmani, biciuire le pe picioarele lor și de bruiaj la sfârșitul ascuțit în gât. Când e timpul pentru a merge tare, de înregistrare este rapid si musculos. Nu există două arme limitează aici, BJ transportă în jurul valorii de un întreg arsenal în buzunarul de la spate (de instituire a unui gag frumos la jumătatea prin joc), cu dublă inarmati puști de asalt și puști. Naziști expira teatral, explodează în kibble sau rostogolire de balustrade.

Comportamentul lor este un pic haotic, deși, de multe ori faptul că nu a observat colegii au capul lor mi-a venit de un pistol redus la tăcere doar pași, dar spotting de la distanță și vă perforare cu scopul suspect bun.Există câteva situații în care se simte designeri sunt în mod artificial te fixare în jos sau în mișcare pe cu focuri de armă și grenade. În general, dictare Vechi Sângele lui de ritm este fără sudură și bun venit, dar, ocazional, veți obține o privire în spatele cortinei, amintindu-vă că acest lucru este, în esență, o galerie de fotografiere bine-artizanale. Aceste naziști dense, comedically rele sunt moderne Space Invaders zi a fi expediate.

  • Wolfenstein : Evaluarea New Order 

Există o cifra de afaceri rapidă a mediilor pentru a menține lucrurile interesante. Blazkowicz cauta om de știință nazist Helga von Schabbs, care are un fișier oculte care aliații au nevoie cu disperare să oscileze războiul în favoarea lor. Cu von Schabbs relatărilor ascuns în Castelul Wolfenstein, BJ explozii drum prin holurile gotice înainte de a fi aruncat în afara zidurile sale în sat rebel la poalele de mai jos.

Totul este miez și imediat, având în vedere astfel de impuls înainte nesăbuit că ați uitat aproape că v-ați blocat în modelul confortabile. Apoi un al doilea act poftă de mâncare care implică (ce altceva?) Zombi naziști, marchează o schimbare în timp util în ritm. Din peering capac rotund lupta buzunarele mici de crackshots puternic înarmați, pentru a battering frenetic valuri de strigoi Stormtroopers. Ai toate făcut înainte, desigur, dar The Old Sângele nu are pretenții contrare.

Wolfenstein : The Old Blood

Care se execută oarecum împotriva sa joc părinte. Noua Ordine a fost mai deștept decât shooter-ul mediu în multe feluri, cu o narațiune neașteptat de licitație, un hub inteligent pentru grupul dvs. drojdia societății de rebeli și misiuni trântit. Vechiul sânge este hotărât dezbrăcat înapoi în comparație, concentrându-pur și simplu pe acțiunea sa. Narativ aici este bombat cu moderatie, cu mai puține caractere și scene. Ce este acolo este destul de decent. von Schabbs este un personaj negativ delir rău, dar încă se obține de îngrijire în ceea ce privește backstory și motivația. Întrucât mână de Pals echipe Blazko cu nu au tendința de a lipi în jurul valorii de foarte mult timp, dintr-un motiv sau altul. Din nou, este în serviciul la un ritm suflare, dornici de a păstra un pistol în mână pentru a trage baietii rai in fata. Și nu-l face bine?

Wolfenstein : The Old Blood

Sincer, în cazul în care critica mai presante de un expansion pack este că acesta este o versiune mai flexibil de sire sale, atunci Jocuri Masini trebuie să fie făcând ceva bine. Pentru cei care au jucat prin Noua Ordine și sunt dornici de mai acțiunii musculos, acest oferă în jurul valorii de 7 ore de ea pentru un pret decent. Aș argumenta Vechiul Sângele face, de asemenea, un starter satisfăcătoare pentru masă mai substanțială Noua Ordine dacă nu ați avut încă un gust. O piesă bine preț-a conținut descărcabil care funcționează la fel de bine pe fiecare parte a jocului principal? Clever.

Wolfenstein : The Old Blood

Discussion17 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.